ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

εταιρικό προφίλ

Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών φυτών, φυτοϋγειονομικά άριστων δένδρων και την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, τα φυτώρια Α&Γ Πάγκαλος συνεχίζουν, από το 1974 που ιδρύθηκαν έως σήμερα, τις προσπάθείες τους.
Είμαστε από τις λίγες φυτωριακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που παράγουμε φυτώρια ελιάς από επιλεγμένο κλώνο, από μόσχευμα δικής μας μητρικής φυτείας, φυτοϋγειονομικά άριστες και απαλλαγμένες από ιούς και παθογόνα. Η δυναμικότητα και η εμπειρία μας, μας εξασφαλίζει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ζήτηση και αν δημιουργηθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Σημαντικό επίσης μέρος της παραγωγής μας αφορά τα καρποφόρα δένδρα. Παράγουμε καρποφόρα δένδρα που καλύπτουν σχεδόν όλα τα καλλιεργούμενα είδη, και από αυτά, τις ποιοτικότερες και παραγωγικότερες ποικιλίες. Είναι όλα φυτεμένα σε γλάστρα, καλά αναπτυγμένα και με εξαιρετικό ριζικό σύστημα.
Στα ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, πολλαπλασιάζουμε και καλλιεργούμε μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών φυτών, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του επαγγελματία κηποτέχνη, αλλά και του ερασιτέχνη που θέλει να ομορφήνει και να βελτιώσει τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του ή της εργασίες του.

Green Gardens Πάγκαλος

Η Ιστορία μας

1974

ΙΔΡΥΣΗ

ΙΔΡΥΣΗ

Ίδρυση των φυτωρίων Ελιάς και Καλλωπιστικών φυτών από τον Αντώνη Πάγκαλο (γεωπόνο , απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών).Η επιχείρηση ειδικεύεται στον πολλαπλασιασμό και παραγωγή φυτωρίων ελιάς, ποικιλίας Κωρονέικης.

1976

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

Ίδρυση εργοληπτικής επιχείρησης, εστιασμένη στα έργα Πρασίνου με υπεύθυνο τον Α.Πάγκαλο.

1992

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μετεγκατάσταση των φυτωρίων σε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στην περιοχή κάμπου Άγιου Σύλλα, περιοχή Τεμένους, στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης.

2000

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Επέκταση των φυτωρίων και πλήρης αυτοματοποίηση των εγκαταστάσεων. Εγκατάσταση συστημάτων αντίστροφης όσμωσης.

2004

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Ίδρυση δεύτερης εργοληπτικής επιχείρησης, εστιασμένη στα έργα Πρασίνου με υπεύθυνο τον Γ.Α.Πάγκαλο (γεωπόνο , απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών).

2006

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Δημιουργία Έκθεσης καλλωπιστικών φυτών, ελιών και καρποφόρων δένδρων σε ιδιόκτητη έκταση πλησίον του Ηρακλείου, στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών. Εξειδίκευση στο αστικό πράσινο.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Instagram
FbMessenger
Tiktok