Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική της Επιχείρησής μας, λόγω των ευπαθών προϊόντων μας (φυτά- γλάστρες), είναι να μη γίνονται δεκτές οποιεσδήποτε επιστροφές.

Καμία ευθύνη δεν έχουμε σε περίπτωση που οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του άνθους, του καρπού, της ποικιλίας ή της γενικότερης εμφάνισης του φυτού δεν είναι η αναμενόμενη κατά την ανάπτυξή του.

Σε κάθε περίπτωση, για να είστε σίγουροι ότι το προϊόν (φυτό- γλάστρα) που θα παραλάβετε θα είναι αυτό που θέλετε, μπορείτε να μας ζητήσετε επιπλέον φωτογραφίες του.

Π.χ: Για να είστε βέβαιοι ότι το μέγεθος του φυτού που έχετε διαλέξει θα είναι και αυτό που έχετε στο μυαλό σας, μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφία αυτού που θα παραλάβετε, για να ξέρετε, πριν γίνει η αποστολή, ακριβώς τι φυτό θα έχετε στο σπίτι σας. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να γνωρίζετε εκ των προτέρων το μέγεθος της κόμης, το ύψος, τη διάπλαση και ανάπτυξη του φυτού που έχετε παραγγείλει.

Τα φυτά μας έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά φυτοϋγείας, όπου αυτό απαιτείται, και επιλέγονται προς αποστολή με όλες τις πιστοποιημένες διαδικασίες .

Τα αποστελλόμενα φυτά φεύγουν, λοιπόν, σε άριστη κατάσταση από το φυτώριο.

Μετά την παραλαβή, ουδεμία ευθύνη έχουμε για την εξέλιξη- ανάπτυξή τους.

Και αυτό γιατί οι παράγοντες καλλιέργειάς τους δεν ελέγχονται, πλέον, από εμάς (πότισμα- λίπανση- γενικότερη φυτοπροστασία- εντομοκτονία, μυκητοκτονία).

 

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Instagram
FbMessenger
Tiktok