Έργα

Φύτευση μπαλκονιών σε πολυτελείς κατοικίες

Φύτευση μπαλκονιών σε πολυτελείς κατοικίες στην περιοχή 3 πεύκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μια νεόδμητη οικοδομή που αποτελείται από διαμερίσματα για βραχείς μισθώσεις. Σε κάθε διαμέρισμα έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην αισθητική και στην πολυτέλεια. Επομένως η πρόσοψη και ο περιβάλλον χώρος πρέπει να δένει με το όλο project !! Φυτεύσαμε στις ζαρντινιέρες τις πρόσοψης, […]

Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Marin Hotel

Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Marin Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης. Στον καλαίσθητο και προσφάτως ανακαινισμένο χώρο του ξενοδοχείου, δώσαμε μια μικρή πινελιά με πράσινο και χρώμα! Συνδυάσαμε Λαντάνες νάνες, Αρωματικά φυτά, γλάστρες εσωτερικού χώρου με Αρέκα, Αλοκάσια, Κέντια, Φίκο Λιράτα. Τα φυτά μας, δένουν αρμονικά με την πολυτέλεια του χώρου!!    

Διαμόρφωση περιβάλλοντος στο καφέ Balik!

Διαμόρφωση περιβάλλοντος στο καφέ Balik! Στον όμορφο και εκλεπτυσμένο χώρο του καφέ Balik, δώσαμε μια πράσινη νότα, με φυτά εγκλιματισμένα και προορισμένα για τέτοιους χώρους! Συνδυάσαμε αρμονικά διάφορα είδη: Μπανανιές  , Αγγελική νάνα, Μυρτιά νάνα, Ευγενιά, Φτέρη κα, Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!!!